En bra helg.

I fredags mötte jag upp syster S och Lilla M som varit på spel museet. Vi åt en god hamburgare på Phils burger. Stans bästa enligt mig! Ett glas vin slank ner och syrrans kille anslöt. Babbel och god mat! 

I lördags flyttade jag ut allt ur mitt sovrum som nu en gång för alla ska bli Lilla Ms. Jag kan omöjligt motivera att jag ska ha det största sovrummet. Spacklade alla tapetskarvar och skruvhål. 

Idag har jag slipat av väggarna och spacklat runt fönstret. Det var inte det lättaste! Det satt sån där väv där och hörnorna var liksom rundade. Det gillar inte jag. Så spackla över väven och fixa kantiga hörn. Inte enkelt men efter ett par omgångar med spacklet så är jag nöjd. Lilla Ms pappa var hit och hjälpte mig handla hem grejer för att flytta på klädkammardörren. Den sitter idag i sovrummet men ska nu vara i hallen istället. Så mycket bättre för alla. Lilla M får en bra vägg att ställa sängen mot och klädkammaren är inte ”bunden” till sovrummet. 

Men det blir ju lite kaos här hemma med saker precis överallt när man gör om lite. Har beställt möbler från Ikea som kommer om 2 veckor ungefär så tills dess ska det vara inflyttningsklart. Har även beställt tapet och lim till Lilla Ms rum. Till mitt rum väntar jag liiiite. Jag är visserligen helt säker men vill inte ha den ligga här hemma om den skulle skadas elle nåt sånt i all flytt av grejer. 

Åh vet ni! Jag mår så bra när jag får renovera och fixa. Det är så kul att se att jag faktiskt kan själv! 

Annonser

3 thoughts on “En bra helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s