Beställa mat

Jag som bor 3 trappor upp utan hiss och inte har bil är en stor kund av hemkörning av mat (och kattmat som jag köper i 10 kg säckar). Har handlat en hel del på Mat.se men då Hemköp börjat med näthandel har jag gått över till dem!

Jag har Hemköp som min närmaste butik irl. Nu skickas ju iofs inte varorna från just den butiken utan från butiken i det lite större centrumet intill. Men sååå smidigt. Jag passar på att storhandla hem allt på en gång och kompleterar någon gång ibland i butik med färskvaror som bröd och mjölk och någon grönsak på sin höjd. Spar så mycket pengar på att planera mina köp.

Åh så kan jag samla poäng. Trots att vi bara är två i hushållet så ligger jag på 2% i återbäring vilket ger en hel del i cashback att handla för på Hemköp. Åh eftersom jag då är bonuskund får jag också lite andra kuponger hemskickade. Det enda irriterande med näthandeln är att jag inte kan använda min återbäring på nätet. Fruktansvärt surt! Men men – det kanske kommer?

Beställer ni matvaror på nätet? Vilka använder ni? Vad tycker ni? Fördelar/nackdelar?

Annonser

2 thoughts on “Beställa mat

  1. Som anställd i koncernen gläder det mig att du gått över till Hemköp (även om vi nu faktiskt köpt Mat.se också). Är tämligen övertygad om att man jobbar på att du ska kunna använda din bonus även online, e-handeln är än så länge i sin linda så fler funktioner tillkommer allt eftersom.

    Liked by 1 person

    1. Jag mejlade dem då det blivit lite fel och de krediterade det så det är bra service! Åh de svarade också att de jobbar på att kunna använda bonuscheckar och andra även på nätet så det är ett gott betyg! Me like Hemköp!

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s